söndag 27 maj 2018

Veckobrev v.21

Hej!

14 skoldagar kvar till sommarlovet. Det fina vädret gör att vi alla kommer in i härlig sommarlovsstämning. Många vattenpauser och skrubbknän blir det i värmen! Utflykten till Skånelaholms slott var väldigt lyckad  och rolig. Vi fick en guidad tur på slottet, se och lära mycket. Sen lekte vi ute i slottsparken, åt matsäck och lunch innan bussresan hem. Vi är så stolta över Centralskolans förskoleklass som skötte sig exemplariskt😃.


I övrigt har veckan präglats av att avsluta arbeten och projekt. Så kommet det att vara nu i slutet av terminen. Vi har jobbat i svenska och matematik böckerna, haft idrott, jobbat med äppelmålen, illustrerat vad vi kom ihåg från utflyktenTillverkat en matematikblomma med talen 0-20 och jobbat med IPad. Vi har också ritat och skrivit en liten bok om vad vi tycker om. ”Jag tycker om...blommor, att cykla, glass...”

Skolavslutningen är torsdag den 14/6 kl. 08.30. Mer information kommer om avslutning samt om skolstarten HT-18.

Viktig information och vädjan om att inte skicka med era barn smörgåsar med någon som helst nöt/choklad eller jordnötskräm. Vi har barn som är super super allergiska och kan reagera luftburet mot nötter/nötkräm.Malin & Camilla☀️☀️
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar