Veckobrev

V33:

Veckobrev 


Nu har läsåret startat och vi tycker att det känns jättebra både med våra elever och er vårdnadshavare. Vi har redan haft några lära känna samtal under den gångna veckan och fortsätter under nästa vecka och veckan därpå. 
Inskolningen har gått bra och vi har koncentrerat oss på att lära känna gruppen genom namnlekar, rörelse, sång, samarbetsövningar och även arbetat i smågrupper, som vi kallar röd, gul, blå och grön grupp. Vi har börjat att gå igenom regler och rutiner så alla elever kan känna sig trygga.

Nästa vecka fortsätter vi med lära känna samtalen. Fråga gärna oss fröknar om ni glömt bort eran tid. Viktigt att vi har ett första kort samtal där vi möts och får en bild av erat barn.
Vi fortsätter också med att bygga grupptillhörighet, börjar prata om jaget och vi ska rita självporträtt som vi kan sätta upp i klassen.
På måndag har vi vår första idrottslektion. Gå gärna i på bloggen och se länk till Ramis sida för information om idrotten. 

På måndag börjar också ordinarie schema att gälla, dock en lite förändring i måndagar då eleverna startar kl.08.30, det gäller varje måndag.


Alltså gäller dessa tider fr.o.m v.34:
Måndagar 08.30-13
Tisdagar 08.20-13
Onsdagar 08.20-13
Torsdagar 08.20-13
Fredagar 08.20-13

Från och med nästa vecka kommer veckobrevet att finnas på vår blogg: www.nyacentralskolan.weebly.com 


Vi kommer att ha föräldramöte onsdag v.37, kl.18.00. Mer info senare.

Vi önskar er en trevlig helg!/ Camilla, Malin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar