torsdag 24 augusti 2017

Veckobrev v.34

Hej alla barn och föräldrar,

Välkomna till Centralskolan och förskoleklass! Här är terminens första veckobrev. I veckobreven kommer vi att skriva om vad vi arbetar med, vad som kommer att hända i planering och viktig information.

Men så roligt det är att träffa alla barn! Det har varit en fin och bra omskolningsverksamhet där vi har lärt känna varandra genom bl.a.gruppövningar och namnlekar. Vi har tränat på mycket rutiner som händer varje dag och vi naturligtvis fortsätter att öva på.

Första skoldagen började med att vi fick ett brev från vår nya kompis Kiwi Krut. I brevet fanns det en medalj till alla barnen "Jag har börjat förskoleklass 2017". Det är stort och märkvärdigt att börja skolan😃.
I samlingen har vi börjat med rim och ramsor, lyssnar lekar och rörelselekar. Haft ett kort tema om sommaren har vi jobbat med som sedan kommer att gå in på hösttema. Vi har börjat på en personlig bok som heter "Äntligen är du här". Även ett arbetshäfte kring detta om att börja skolan. 

Nästa vecka är det vanliga skoltider som gäller.
Måndag 09.00-13.00
Tisdag-fredag 08.10-13.00
 
På tisdagar är det idrott. Se till att barnen har med sig ombyte för detta. T.ex. T-shirt, shorts, mjukisar och om möjligt inneskor. Vi kommer att träna på att duscha så ta även med en handduk.

OBS OBS! Fyll på lådor med extra kläder, reknkläder och stövlar. Vi är ute i alla väder! 

Glöm inte att det är föräldramöte på onsdag den 30/8. Vi hoppas på god uppslutning😃.
Varmt välkomna!

Vi önskar er en riktigt trevlig helg!           Personalen i gula huset.

 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar