fredag 15 december 2017

veckobrev v.50

Hallå igen!

Nu är det sista veckobrevet innan jullovet. Tänk att de gått en hel termin redan. Vi tycker verkligen att det är så roligt att arbeta med era barn😃Som ni kanske märker så står det flyttkartonger lite här och där och klassrummen gapar tomma. Flyttlasset går snart och vi är så förväntansfulla och pirriga allihopa.

I veckan har vi:

  • Veckans bokstav är T. Trulle har fått nya byxor - tomtebyxor och en tomteluva, så passande med bokstaven T.
  • I skapande tillverkade vi en bordstomte.
  • Vi jobbar på att göra färdigt för terminen i både matematik och svenska.
  • Med spänning tittar vi i våra klassjulkalendrar där det finns nya uppdrag varje dag.
  • Vi har jobbat med Ipads, pedagogiska appar som vi jobbat med under terminen. 
  • På idrotten lekte vi lekar. Mycket bra och lärande gällande samarbete, turtagning och hänsyn.
Inför vt18 kommer vi som vi tidigare har informerat, att bli två grupper. Förskoleklass A och  Förskoleklass B. Vi har nu gjort fördelning på Ängens elever till respektive hemvister. Se separat brev på era barns hyllor under nästa vecka.

OBS! Viktigt att ni tar hem informationsbladet som hänger på era barns lådor. Där står all information som ni behöver veta inför flytten till nya skolan, jullovet och skolstarten.

På måndag får ni ett till informationsbrev om den nya lärplattformen IST lärande. I förskoleklass kommer du att se arbetsområdsplaneringar, frånvaro och under VT18 underlag för elevledda samtal.

Påminnelse om jullovsavslutningen är på onsdag den 20/12 kl 17.30 till ca 18.00.  Rektorn talar och kören sjunger sen blir det JULLOV.

Rensa era barns lådor senast tisdag den 19/12 på alla kläder och skor. Titta också i torkskåp och korgarna för överblivna kläder. På onsdag den 20/12 slängs ALLT som är kvar.


Vi önskar er en riktigt trevlig tredje advent!

Personalen i Gula huset
GOD JUL 
FRÅN TRULLE!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar