fredag 8 december 2017

Veckobrev v49

Hej alla elever och föräldrar

Nu har ännu en vecka gått och vi närmar oss jullovet med stormsteg!


  • I svenska har vi haft veckans bokstav J. Trulle är som vanligt på besök. Vi tittar också på Livet i bokstavslandet och bästa bokstaven.
  • I skapande har vi gjort julgranar, dels som julkort.
  • På idrotten denna vecka har doppboll.
  • I Bornholm har vi fortsatt med ljud. Första, sista ljudet och lägga till ljud i början av ett ord.
  • I matematik är det fortsatt gruppering och klassificering.
Idag fredag har hela skolan haft Hour of Code. Det är ett fokus på programmering över hela världen denna vecka och vi valde att göra lite extra idag. Vi har jobbat en hel del med detta under terminen.

Nästa vecka är det Luciafirande på onsdag. Vi har som tradition att de äldre eleverna bjuder på ett Luciatåg. Sedan går vi i förskoleklass tillbaka till oss och har fika och lite Luciamys. Detta år blir det inget uppträdande för familjen då vi har massa att tänka på med flytt inför nya skolan. 

Vi håller på att packa, städa och rensa för fullt inför flytten. Det innebär också att ni föräldrar har ett ansvar att titta i torkskåp och överblivna kläder korgarna och leta på era barns kläder. Det är nämligen överfullt med omärkta kläder! Nästa vecka skickar vi iväg kläder som inte har någon ägare.

Julavslutningen är på kvällen onsdag den 20/12 kl 17.30 -18.00. Hela skolan samlas utanför Gula huset där det blir uppträdande från kören och rektorn Carola önskar oss alla en God jul. Sen är det jullov och skolan börjar åter igen tisdag den 9/1.

Nu önskar vi er alla en glad 2:a advent!🕯🕯


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar