fredag 20 oktober 2017

Veckobrev v42

Hej igen alla elever och föräldrar i förskoleklass

Veckorna rusar fram och det är bara en vecka kvar innan vi har gått halva terminen. Vi har alltså höstlov v44. Fritids är öppet tisdag till fredag för de som har fritidsplats. Fritids har studiedag på måndag 30/10.

Vi skrev förra veckan att vi delar upp Malins elever på Cina och Camillas klasser medans hon är hos sin sjuka pappa i Umeå. Malin var tvungen att åka redan i måndags så vi har under veckan delat upp eleverna under vissa delar av dagen och andra delar haft eleverna i sin egna hemvist. Nästa vecka kommer vi att ha samma upplägg.

Den här veckan har vi hunnit med att arbeta med matematik och begreppen störst-minst, kortast-längs. Vi repeterade också lika och olika. I Bornholm och svenska har vi arbetat med meningar och ord. Vi fortsätter också med våra återkommande veckans bokstav, som var V och W. I skapande gjorde vi då V som i vantar. I idrotten har Daniel många roliga lekar under idrottstimmarna.
I torsdags var vi på teater som var lyckad. Vi åt senare men tog med oss frukt som vi åt innan teatern. Vi har också börjat arbeta med våra Ipads och kodning. Vi kommer också arbeta med appar som tränar eleverna i fonologiskt arbete, matematik, sagoberättandet och finmotorik.

Nästa vecka, sista veckan innan lovet, är en vanlig vecka. Vi arbetar på med våra olika teman.

Vi önskar er en trevlig helg!
Personalen i Gula huset// Camilla
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar